theme723
Κους κους φρέσκων λαχανικών. Ένας πεντανόστιμος συνδυασμός χειροποίητων ζυμαρικών με φρέσκα λαχανικά, παντζάρι, ντομάτα, σπανάκι.
Ένα ζυμαρικό με ρίζες από την Ανατολή και την νομαδική ζωή.
Η παρασκευή του απαιτούσε λεπτοδουλειά, πολύ χρόνο και πολλά χέρια. Πολυάριθμες παρέες γυναικών, ζύμωναν αλεύρι με νερό και έδιναν με το χέρι τους σχήμα στο ζυμάρι δημιουργώντας μυριάδες μικρούς σβόλους.
Σήμερα εμείς ζυμώνουμε εκλεκτό αλεύρι με σπανάκι, παντζάρι και κόκκινη πιπεριά, δημιουργώντας γαστρονομικές "πέρλες" για μαγειρέματα με γεύση και φαντασία.