theme723
Πολτός μαύρου σκόρδου σε παρθένο ελαιόλαδο και ξύδι. Το μαύρο σκόρδο έχει γλυκιά μα και ελαφρώς αλμυρή γεύση αφήνοντας αμυδρά τη γεύση του σκόρδου. Το μαύρο σκόρδο αποτελεί προϊόν προσεκτικής διαδικασίας ζύμωσης που διαρκεί 30 ημέρες σε ελεγχόμενο περιβάλλον σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, μεταξύ 60 – 70 βαθμούς κελσίου. Μετά από τη διαδικασία της ζύμωσης το προϊόν πηγαίνει σε ένα καθαρό δωμάτιο για να οξειδωθεί για άλλες 45 ημέρες. Αυτή η διαδικασία αποτελεί αντιδράσεις σακχάρων και αμινοξέων μέσα στο σκόρδο, με αποτέλεσμα το μαύρο χρώμα και την απαλή υφή. Δηλαδή το σκόρδο χωρίς όλα τα ενοχλητικά του πράγματα, κακή αναπνοή, έντονη μυρωδιά.
- Δρα κατά των ελεύθερων ριζών
- Ενισχύει την υγεία της καρδιάς
- Εξισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα
- Ενισχύει το ανοσοποιητικό
- Θεραπεύει το συκώτι
- Βελτιώνει τα επίπεδα χοληστερόλης
- Ανακουφίζει από αλλεργίες